Nyheder fra Sejerø

 

 

 

Se interviewet om Sejerø Camping på TV Vest Sjælland her  

Fuglene yngler på strand og eng - her er det strandskaden - så pas på hvor du går


 

 

Restaurant Sejerø har pr. 1. april 2015 heldige at få fastansat vores superdygtige kok, Lisbet Vistisen, som er meget kendt fra Edderfuglen, men nu heldigvis på Sejerø.  

Sejerø Camping har fra 1. maj 2015 åbent i kiosk og bageri hver weekend fra kl. 7:00 - 20:00, søndag lukker vi dog kl. 14:00.

     
     


 

 

Sejerø Camping holder frokost og vinsmagning i forbindelse med oplæg om andelsforeningen Sejerø Vin og Mad den 11. oktober kl. 14:30. Læs mere her  

Fiskekonkurrencer i uge 41 og 42. Læs mere om weekendarrangementerne, som er med fuld forplejning.

     


 

 

Sejerø Camping har arrangeret en masse aktiviteter på campingen i efterårsferien 2014 - læs programmet her  

Sejerø har haft en pragtfuldt sensommer med meget sol og smukke solnedgange

     

Vi fandt en superflot stenøkse, som nu er udstillet i Restaurant Sejerø - kom og se den.

 

Restaurant Sejerø har fået ny stor terrasse, hvor vores gæster kan nyde vores koks lækre gourmet mad.

     

Vi er ved at lægge sidste hånd på istandsættelse af de små hytter, og vi vil som forsøg prøve at indrette dem med puder og billeder.

 

Mød Sejerø Camping på Facebook, vi opdaterer løbende med fotos og nyheder.
 

     

Restaurant Sejerø modtager større selskaber hele vinteren mod forudbestilling. Ring og bestil på tlf. 5959 0138.
 

 

Sejerø Camping vil lave arrangementer for børn igen til påske, så reserver hytte i god tid. Programmet følger i det nye år.

     

Efterårsferien 2013 på Sejerø Camping bød på masser af aktiviteter for ungerne, her er det en post på skattejagten, der er ved at blive klaret.
 

 

Motorcross løbet var populært, det tiltrak en del tilskuere, og der var også mange, der var friske til at prøve en tur. Vi glæder os til at se J. Ø. og teamet til foråret.

     

Sejerø Camping har arrangeret en masse aktiviteter på campingen i efterårsferien 2013 og vi har gode tilbud på hytteleje i uge 42. Læs mere her
 

 

Campingen afholder Sejerø Trolling Master 2013 den 12. oktober med hyggelig afterfishing på campingen. Start båden og deltag. Læs mere her

     

Emmelie de Forest har indspillet Hunter and Pray video-en på Sejerø, hvor campingens fantastisk fiskerhytte er med. Se videoen her
 

 

Sejerø Camping er ved at totalrenovere udekøkken og toiletbygningen i "baghaven". Vi forventer at det er klar til den kommende sæson.

Sejerø Festival 2013 var en endnu større succes i år end tidligere. Festivalen forløb i rigtig god stemning med en masse glade mennesker.
 

 

Kunstnerne der laver udsmykningen til Sejerø Festivalen havde travlt med at samle hulsten til dette sjove stativ, der står på marken på Gniben 8.

Restaurant Sejerø og Pizza & Sandwichbaren åbnede i år, og det har været en stor succes. Tak til vores mange gæster.
 

 

Så er hovedbygningen på Sejerø Camping blevet renoveret både ude og inde, så den gamle dame står smuk.

Puk og Herman gik i land på Sejerø, og besøgte Sejerø Camping. Dejligt at vores lille smukke ø får noget opmærksomhed. Se eller gense programmet her

 

De små kategori I hytter er blevet renoveret både ude og inde, så de er blevet rigtig fine med nymalede vægge, indbygget køleskab, nye lamper og gasblus.

     
Tilbage  

 


Sidst redigeret den 24. april 2018
  
 Redigeret den 24-04-2018